Olcsó húsnak híg a leve, itt megtekintheti az abszolult rossz lépcső kivitelezést, melyek tervező asztalt sosem láttak, Egykarú, kétkarú lépcső, lépcsők, gipszbeton födém kiváló minőség, olcsó, ár, árlista egyedi igényeknekOlcsó húsnak híg a leve, itt meg

2011-03-03 Elkészült az új honlapunk Ellkészült az új honlapunk, a www.gipszbetonlepcso.hu

honlapk?sz?t?s

Negatív példák

Ennek a gyűjteménynek az a célja, hogy felhívja a leendő lépcsőtulajdonosoknak a figyelmét arra, hogy lépcső és lépcső között mekkora különbség tud lenni, mint a kivitelezés, mint a választott anyag tekintetében. Senkinek sem mindegy, hogy a pénzéért milyen minőséget kap. Amikor egy monolit beton lépcső már elkészült, és történetesen nem vagyunk megelégedve vele, akkor már nehéz azt mondani, hogy hoppá, én nem ilyen gyereket akartam.

Az itt látható lépcsők többsége rosszul, vagy épp sehogyan sem lettek megtervezve. Tervező asztalt sosem láttak, kiosztásuk egyszerű fejbenosztás eredménye. A járóvonalat még hírből sem ismerik. Ezeken a járás, a kényelmetlentől a lehetetlenig tart. Némelyik az esztétikai elfogadhatóság legalsó határát sem éri el.

Folyamatosan bővülő gyűjteményünket megtekintheti itt.

Vissza a termékekhez

Galériák

CBefS3Scp7PygMiV

BL 3

-Tovább a galériáhozCBefS3Scp7PygMiV

Referenciáink

Tovább a referenciákhoz